Menu
1

Kom genieten in ons sfeervolle restaurant...

2

...of in onze groene tuin!

Proef en beleef

Ons restaurant bestaat uit een gezellig en stijlvol interieur dat plaats biedt aan zo'n tachtig gasten. U kunt bij ons genieten van een prettige en relaxte sfeer. De hele dag kunt u bij ons terecht, van een kopje koffie met huisgemaakt gebak tot een heerlijk diner in de avond. De gerechten worden geserveerd met verse ingrediënten uit onze eigen moestuin. Kom proeven en laat u verrassen!

thumb

Lekkere lunch

Wilt u samen met vrienden, collega's of lekker alleen komen lunchen? Dan heeft u de keuze uit een rijk assortiment aan soepen, broodjes en salades. Maak het helemaal compleet met een frisse smoothie of een versgeperste jus d'orange. Benieuwd naar onze lunchkaart? Neem hier alvast een kijkje.

thumb

Borrelen

De Hoge Weide is ook de plek om na het werk even te ontspannen met collega’s of om een borrel te drinken met vrienden. Naast de heerlijkste drankjes hebben we een gevarieerd wijn- en bierassortiment waaronder speciaal bier van de Maximus Brouwerij uit de buurt. Samen met onze diverse borrelhapjes is het borrelen voor u compleet. Bekijk hier onze borrelkaart.

thumb

Smakelijk dineren

Schuift u gezellig ’s avonds bij ons aan? Onze keuken bereidt de heerlijkste gerechten, aangepast aan de seizoenen.Klik hier voor onze dinerkaart. Wilt u met het hele gezin komen? Voor kinderen ontbreekt het aan niets in onze speelhoek en er staat vast iets lekkers op onze kinderkaart. Bekijk hier onze kinderkaart.