Menu
1

Effectief vergaderen…

2

... in een inspirerende omgeving!

Vergaderlocatie in Utrecht

Onze charmante boerderij leent zich niet alleen voor een lunch of diner en borrels of feesten, maar ook voor een effectieve vergadering! En voor trainingen, workshops, presentaties en bijeenkomsten. Het kan allemaal. En door de bruisende omgeving stroomt de energie vanzelf door je aderen!

De twee vergaderzalen zijn centraal gelegen in Utrecht en eenvoudig bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Ook is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Lees hier meer over de kosten en 15% loyaliteitskorting, algemene voorwaarden en annulering.

thumb

Vergaderzalen

Onze twee vergaderzalen bevinden zich boven het restaurant, variëren in grootte en zijn met de trap en lift bereikbaar. Afhankelijk van de opstelling kunnen wij groepen ontvangen tot maximaal 40 personen. In beide ruimtes vind je een beamer, wifi, flipover en/of whiteboard. Het enige dat je mee hoeft te nemen, is je laptop. Makkelijk, toch?

thumb

Arrangementen

Met al dat harde werken is een welverdiende pauze natuurlijk op z’n plaats. Daarom kun je tot 20 personen gebruikmaken van onze à la carte lunchkaart. Kom je langs met een groter gezelschap? Kies dan voor het arrangement met belegde broodjes en optioneel een kop verse soep. Al dan niet in combinatie met een koffie- en theearrangement, borrel of diner.

Deel je wensen via reserveerhogeweide@reinaerde.nl en wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt!

thumb

Capaciteit van de zalen

Zaal 1

Deze vergaderruimte beslaat de hele breedte van de boerderij en biedt ruimte aan maximaal 40 personen, afhankelijk van de opstelling.

Zaal 2

Deze vergaderruimte bevindt zich aan de rechterzijde van de boerderij en biedt plaats aan maximaal 12 personen, afhankelijk van de opstelling.