Menu
1

Werken of stagelopen…

2

... op een leuke plek in Utrecht!

Ideale werkomgeving

Bij De Hoge Weide kan iedereen zichzelf zijn. Hierdoor is ons restaurant en vergadercentrum de ideale omgeving om werkervaring op te doen of stage te lopen. Regelmatig zoeken we nieuwe medewerkers, begeleiders, koks en stagiairs. Is werken in de horeca iets voor jou?

thumb

Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt

Ons team bestaat onder andere uit zo’n 30 tot 35 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, meestal als gevolg van een verstandelijke beperking. Zij vormen het hart van ons restaurant. Een aantal van hen doet werkervaring op om uiteindelijk door te stromen naar een reguliere baan. Anderen vinden bij De Hoge Weide langere tijd arbeidsmatige dagbesteding of lopen voor kortere tijd stage in het restaurant en/of in de keuken.

Lijkt het jou leuk om bij ons in de bediening of achter de bar te staan, af te wassen, huishoudelijke taken te doen of in de keuken te werken? Stuur ons dan een mailtje: dehogeweide@reinaerde.nl of bel naar 030 - 6702100 en vraag naar iemand van de begeleiding. Direct aanmelden kan eventueel ook via de website van Reinaerde.

thumb

Koks

Wat is een restaurant zonder kok? Bij De Hoge Weide werken we met een chef-kok en zelfstandig werkende koks die van dinsdag tot en met zondag samen met de medewerkers de gerechten bereiden met hart en ziel. Heb je passie voor je vak en affiniteit met mensen met een beperking? Je kunt ons telefonisch benaderen of via dehogeweide@reinaerde.nl.

thumb

Stagiairs

Bij De Hoge Weide kunnen derdejaars SPH-studenten en mbo-studenten (studiejaar in overleg) stagelopen. Op jaarbasis is er plaats voor maximaal 1-2 studenten, dus wees er snel bij. Als stagiair help je onder meer bij het begeleiden van medewerkers. Ook denk en werk je mee aan ontwikkelingen binnen De Hoge Weide. Heb je interesse in een stageplaats bij ons? Stuur dan een mailtje naar dehogeweide@reinaerde.nl.